Broileri-ceasarsalaatti

Ainekset (10 annosta)

MääräAinesosa
600 gmaustamattomia broilerinsuikaleita
2 rklöljyä
2 tlsuolaa
1 tlrouhittua mustapippuria
4 kplruukkusalaattia

Kastike:

1 1/2 dloliiviöljyä
2 kplkeltuaista
5 kplanjovisfileetä
1 kplvalkosipulin kynsi
2 tlsinappia
2 rklsitruunamehua
2 tlworcesterkastiketta
1 dlparmesaaniraastetta

Krutongit:

8 kplpaahtoleipäviipaletta
2 rkloliiviöljyä
3 kplvalkosipulin kynttä

Valmistus

  1. 1

    Kypsennä broilerinsuikaleet muutamassa erässä öljyssä paistinpannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna jäähtyä.

    MääräAinesosa
    600 gmaustamattomia broilerinsuikaleita
    2 rklöljyä
    2 tlsuolaa
    1 tlrouhittua mustapippuria
  2. 2

    Valmista kastike. Vatkaa öljy ohuena nauhana keltuaisen joukkoon. Hienonna anjovikset, lisää seokseen. Kuori ja purista joukkoon valkosipulinkynsi. Sekoita joukkoon loput aineet.

    MääräAinesosa
    1 1/2 dloliiviöljyä
    2 kplkeltuaista
    5 kplanjovisfileetä
    1 kplvalkosipulin kynsi
    2 rklsitruunamehua
    2 tlsinappia
    2 tlworcesterkastiketta
    1 dlparmesaaniraastetta
  3. 3

    Kuutioi leivät. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet, sekoita oliiviöljyyn. Pyöritä leipäkuutiot valkosipuliöljyssä ja paista pannulla kullanruskeiksi. Revi salaatti kulhoon ja sekoita joukkoon broilerinsuikaleet ja kastike. Ripottele krutongit salaatin päälle.

    MääräAinesosa
    8 kplpaahtoleipäviipaletta
    3 kplvalkosipulin kynttä
    2 rkloliiviöljyä

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
6.9.2018
|
Päivitetty: 26.11.2025

Samankaltaisia reseptejä