Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broileri-ceasarsalaatti

Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta

Ainekset

600 g
Maustamattomia broilerinsuikaleita
2 rkl
Öljyä
2 tl
Suolaa
1 tl
Rouhittua mustapippuria
4 kpl
Ruukkusalaattia

Kastike:

1 1/2 dl
Oliiviöljyä
2 kpl
Keltuaista
5 kpl
Anjovisfileetä
1 kpl
Valkosipulin kynsi
2 tl
Sinappia
2 rkl
Sitruunamehua
2 tl
Worcesterkastiketta
1 dl
Parmesaaniraastetta

Krutongit:

8 kpl
Paahtoleipäviipaletta
2 rkl
Oliiviöljyä
3 kpl
Valkosipulin kynttä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kypsennä broilerinsuikaleet muutamassa erässä öljyssä paistinpannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna jäähtyä.

600 g
Maustamattomia broilerinsuikaleita
2 rkl
Öljyä
2 tl
Suolaa
1 tl
Rouhittua mustapippuria
2

Valmista kastike. Vatkaa öljy ohuena nauhana keltuaisen joukkoon. Hienonna anjovikset, lisää seokseen. Kuori ja purista joukkoon valkosipulinkynsi. Sekoita joukkoon loput aineet.

1 1/2 dl
Oliiviöljyä
2 kpl
Keltuaista
5 kpl
Anjovisfileetä
1 kpl
Valkosipulin kynsi
2 rkl
Sitruunamehua
2 tl
Sinappia
2 tl
Worcesterkastiketta
1 dl
Parmesaaniraastetta
3

Kuutioi leivät. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet, sekoita oliiviöljyyn. Pyöritä leipäkuutiot valkosipuliöljyssä ja paista pannulla kullanruskeiksi. Revi salaatti kulhoon ja sekoita joukkoon broilerinsuikaleet ja kastike. Ripottele krutongit salaatin päälle.

8 kpl
Paahtoleipäviipaletta
3 kpl
Valkosipulin kynttä
2 rkl
Oliiviöljyä
Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.