Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broileri-kaalivokki

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Hyödynnä varhaiskaalia vokissa. Kookos ja curry tuovat tähän broilerivokkiin aasialaista makua.

Ainekset

300 g
Broilerinsuikaleita
1 kpl
Sipuli
2 rkl
Öljyä
2 rkl
Currya
1 rkl
Vehnäjauhoja
1 kpl
Varhaiskaali (300-500 g)
1 kpl
Omena
1 dl
Kookoshiutaleita
1 dl
Ananasmehua
2 rkl
Soijaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2 - 3 rkl
Hienonnettua persiljaa

Lisäksi

Nuudeleita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota se öljyssä.

Lisää broilerisuikaleet ja anna niiden kypsyä.

Lisää pannulle curry ja vehnäjauhot ja sekoittele hetki.

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi ja lisää pannulle.

Kuori ja halkaise omena. Poista kanta ja siemenkota. Paloittele omena ja lisää pannulle kookoshiutaleiden, ananasmehun, soijan ja mausteiden kanssa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen muutama minuutti. Sekoita joukkoon hienonnettua persiljaa.

Tarjoile keitettyjen nuudelien kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.