Kiehauta vesi. Laita se kulhoon kuskusin kanssa. Anna turvota 5 minuuttia.
Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi. Kuori ja halkaise päärynä. Poista siemenkota ja kuutioi hedelmä pieneksi.
Paista broilerisuikaleita öljyssä paistokasarissa 6–8 minuuttia, kunnes broileri on kypsää. Mausta kurkumalla. Lisää kesäkurpitsaraaste, kuskus, päärynäkuutiot, persilja, sitruunamehu ja rusinat. Siirrä osa seoksesta toiseen astiaan perheen pienimmille ja mausta loppu kuskus tarvittaessa ripauksella suolaa.
Valmista curry-jogurttikastike. Yhdistä kaikki ainekset. Tarjoile kuskusin kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
364
1526
10,5 g
1,5 g
46,8 g
18,0 g
4,3 g
17,5 g
1,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 dl hienonnettua persiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli