Kiehauta vesi. Laita se kulhoon kuskusin kanssa. Anna turvota 5 minuuttia.
Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi. Kuori ja halkaise päärynä. Poista siemenkota ja kuutioi hedelmä pieneksi.
Paista broilerisuikaleita öljyssä paistokasarissa 6–8 minuuttia, kunnes broileri on kypsää. Mausta kurkumalla. Lisää kesäkurpitsaraaste, kuskus, päärynäkuutiot, persilja, sitruunamehu ja rusinat. Siirrä osa seoksesta toiseen astiaan perheen pienimmille ja mausta loppu kuskus tarvittaessa ripauksella suolaa.
Valmista curry-jogurttikastike. Yhdistä kaikki ainekset. Tarjoile kuskusin kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1526
364
10,5 g
1,5 g
46,8 g
18,0 g
4,3 g
17,5 g
1,6 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 dl hienonnettua persiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli