Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broileri-omenakastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

3 kpl
Broilerin leikettä
1 kpl
Sipuli
2 rkl
Öljyä
1 tl
Currya
2 dl
Omenamehua
2 dl
Kermaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
Omena

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa broilerit reiluiksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulit öljyssä curryn kanssa miedolla lämmöllä. Nosta sipuliseos syrjään ja paahda pannulla broileripalat. Lisää pannulle sipuliseos, omenamehu ja kuorittu, hienonnettu omena. Mausta suolalla ja rouhitulla pippurilla. Lisää pannulle kerma ja keitä noin 5 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 29.10.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

383

1602

26,5 g

13,0 g

9,3 g

9,3 g

0,8 g

26,3 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Currya,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli