Broileri-sienipaistos | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Broileri-sienipaistos

Broileri-sienipaistos

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Helppo broileri-sienipaistos valmistuu pakastevoitaikinasta. Tämä salaatin kanssa lounaaksikin sopiva paistos saa makua kanttarellituorejuustosta.

Ainekset

400 g
Broilerin marinoituja fileesuikaleita
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Punainen paprika
1 rkl
Öljyä
1 kpl
(185 g) herkkusieniviipaleita
1 kpl
Kanttarellituorejuustoa
2 dl
Keitettyä riisiä
1 rkl
Soijakastiketta
1 rkl
Sitruunamehua
Rosmariinia
1 kpl
Pakastevoitaikinaa
Munaa voiteluun

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi pesty paprika. Valuta herkkusienistä liemi ja ota se talteen. Kuumenna öljy kasarissa ja kuullota siinä sipuli ja paprika. Lisää lihasuikaleet ja kypsennä niitä muutama minuutti. Lisää tuorejuusto ja noin desilitra herkkusienien lientä. Sekoita tasaiseksi ja lisää riisi sekä mausteita maun mukaan. Ota voitaikina sulamaan. Levitä broilerimuhennos yhteen isoon paistosvuokaan tai jaa se neljään uuninkestävään annosvuokaan. Ota voitaikinalevyistä noin 1,5 sentin paksuisia suikaleita taikinapyörällä ja tee niistä ristikko paistosten päälle. Tasoita tarvittaessa taikinasuikaleiden reunat. Voit voidella pinnan munalla. Kypsennä pieniä vuokia 225-asteisessa uunissa 20 minuuttia ja isoa noin puoli tuntia.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.12.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.