Broilerikastike ja tuorepasta | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Broilerikastike ja tuorepasta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 rkl
Öljyä
1 tl
Jauhettua currya
1 kpl
(n. 450 g) maustamattomia broilerin fileesuikaleita
1 dl
Silputtuja aurinkokuivattuja tomaatteja
1 1/2 kpl
(à 200 g) kevytranskankermaa
1 dl
Kivettömiä oliiveja
1/2 dl
Silputtuja tuoretta basilikaa
Rouhittua mustapippuria

lisäksi

2 kpl
(à 250 g) tuorepastatortellineja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna öljy pannussa ja kuullota siinä hetki curryä. Lisää broilerisuikaleet ja ruskista ne kauttaaltaan. Lisää aurinkokuivatut tomaatit ja ranskankerma. Hauduta kannen alla 5–10 minuuttia.

Lisää halkaistut oliivit ja silputut basilikanlehdet. Mausta pippurilla.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa broilerikastikkeen kanssa.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.8.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.