Broilerinrintaa italialaisittain

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 - 6 kplohutta broilerin fileeleikettä
suolaa
mustapippuria
oliiviöljyä paistamiseen

Gremolataseos:

3 rklhienonnettua persiljaa
1/2 kplsitruunan raastettu kuori
1 - 2 kplvalkosipulin kynttä

Valmistus

  1. 1

    Sirottele lihoille kevyesti suolaa ja pippuria. Sekoita keskenään persiljasilppu, kuoriraaste ja murskatut valkosipulit. Paista fileitä pannussa öljyssä 3-4 minuuttia molemmilta puolilta. Ota kypsät fileet pannusta ja levitä pinnalle persiljaseosta. Tarjoa pinaattirisoton kanssa. Valmista risotto pakkauksen ohjeen mukaan käyttäen nesteenä mietoa kanalientä. Lisää kypsymisen loppuvaiheessa joukkoon pakastepinaattia ja raastettua parmesaania.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025