Broilerinrintaa italialaisittain - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broilerinrintaa italialaisittain

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

4 - 6 kpl
Ohutta broilerin fileeleikettä
Suolaa
Mustapippuria
Oliiviöljyä paistamiseen

GREMOLATASEOS:

3 rkl
Hienonnettua persiljaa
1/2 kpl
Sitruunan raastettu kuori
1 - 2 kpl
Valkosipulin kynttä

Näin teet

1

Sirottele lihoille kevyesti suolaa ja pippuria. Sekoita keskenään persiljasilppu, kuoriraaste ja murskatut valkosipulit. Paista fileitä pannussa öljyssä 3-4 minuuttia molemmilta puolilta. Ota kypsät fileet pannusta ja levitä pinnalle persiljaseosta. Tarjoa pinaattirisoton kanssa. Valmista risotto pakkauksen ohjeen mukaan käyttäen nesteenä mietoa kanalientä. Lisää kypsymisen loppuvaiheessa joukkoon pakastepinaattia ja raastettua parmesaania.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 13.12.2007
Muokattu: 15.5.2019