Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broilerinrintaa italialaisittain

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 - 6 kpl
Ohutta broilerin fileeleikettä
Suolaa
Mustapippuria
Oliiviöljyä paistamiseen

Gremolataseos:

3 rkl
Hienonnettua persiljaa
1/2 kpl
Sitruunan raastettu kuori
1 - 2 kpl
Valkosipulin kynttä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sirottele lihoille kevyesti suolaa ja pippuria. Sekoita keskenään persiljasilppu, kuoriraaste ja murskatut valkosipulit. Paista fileitä pannussa öljyssä 3-4 minuuttia molemmilta puolilta. Ota kypsät fileet pannusta ja levitä pinnalle persiljaseosta. Tarjoa pinaattirisoton kanssa. Valmista risotto pakkauksen ohjeen mukaan käyttäen nesteenä mietoa kanalientä. Lisää kypsymisen loppuvaiheessa joukkoon pakastepinaattia ja raastettua parmesaania.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 13.12.2007
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.