Cajun-maustettu tomaattirisotto | Risotot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Cajun-maustettu tomaattirisotto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

5 kpl
Luumutomaattia
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulin kynsi
1 rkl
Oliiviöljyä
1 tl
Cajunmaustetta
2 1/2 dl
Risottoriisiä
7 dl
Kanalientä
1 dl
Raastettua parmesaanijuustoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise tomaatit, poista kannat ja paloittele. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota hetken aikaa kattilan pohjalla. Lisää mauste ja riisi ja kääntele, kunnes riisi on läpikuultavaa. Lisää joukkoon lientä vähitellen pienissä erissä imeyttäen. Sekoittele välillä. Riisi on sopivan kypsää, kun se tuntuu maistettaessa napakalta. Sekoita lopuksi joukkoon tomaatit ja puolet parmesaaniraasteesta. Annostele risotto lautasille ja koristele lopulla raasteella.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.