Caponata-kasvispasta - Yhteishyvä

Caponata-kasvispasta

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Munakoiso
1 kpl
Kesäkurpitsa
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 kpl
Punainen paprika
1/2 dl
Öljyä
1 tl
Merisuolahiutaleita
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Kuivattua timjamia
800 g
Tomaattimurskaa
1 tl
Sokeria
2 dl
Kivettömiä oliiveja
1 kpl
Pieniä kapriksia (50/35 g)
2 rkl
Rusinoita
2 rkl
Tummaa balsamiviinietikkaa

LISÄKSI

500 g
Pastaa
Vettä
Suolaa keittämiseen

Näin teet

1

Huuhtele ja kuutioi munakoiso ja kesäkurpitsa. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynsi. Huuhtele, halkaise ja kuutioi paprika.

Kuumenna öljy pannussa. Paista siinä kasviksia melko kovalla lämmöllä, jotta ne saavat hieman väriä. Mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla.

Lisää tomaattimurska, sokeri, oliivit, kaprikset, rusinat, balsamiviinietikka. Hauduta kannen alla noin 20 minuuttia. Tarkista maku.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja siirrä takaisin kattilaan. Lisää tilkka öljyä, jotta pastat eivät tartu toisiinsa. Yhdistä pasta caponatakastikkeen kanssa.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 14.1.2013
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja102 g406 g
Proteiinia15 g60 g
Rasvaa17 g66 g
Kuituja12 g46 g
Energiaa kj2704 10815
Energiaa kcal646 2583

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynsi

  • 1 tl Merisuolahiutaleita

  • Rouhittua mustapippuria

  • 1 tl Kuivattua timjamia

  • 1 prk Pieniä kapriksia (50/35 g)

  • Vettä

  • Suolaa keittämiseen

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja102 g406 g
Proteiinia15 g60 g
Rasvaa17 g66 g
Kuituja12 g46 g
Energiaa kj2704 10815
Energiaa kcal646 2583

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynsi

  • 1 tl Merisuolahiutaleita

  • Rouhittua mustapippuria

  • 1 tl Kuivattua timjamia

  • 1 prk Pieniä kapriksia (50/35 g)

  • Vettä

  • Suolaa keittämiseen

Resepti
Elina Jyväs

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.