Huuhtele ja kuutioi munakoiso ja kesäkurpitsa. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynsi. Huuhtele, halkaise ja kuutioi paprika.
Kuumenna öljy pannussa. Paista siinä kasviksia melko kovalla lämmöllä, jotta ne saavat hieman väriä. Mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla.
Lisää tomaattimurska, sokeri, oliivit, kaprikset, rusinat, balsamiviinietikka. Hauduta kannen alla noin 20 minuuttia. Tarkista maku.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja siirrä takaisin kattilaan. Lisää tilkka öljyä, jotta pastat eivät tartu toisiinsa. Yhdistä pasta caponatakastikkeen kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2704
646
16,5 g
1,5 g
101,5 g
19,3 g
11,5 g
15,0 g
1,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynsi,
1 tl Merisuolahiutaleita,
Rouhittua mustapippuria,
1 tl Kuivattua timjamia,
1 prk Pieniä kapriksia (50/35 g),
Vettä,
Suolaa keittämiseen.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli