Carpaccioleivät
Ainekset
Näin teet
Pakasta sisäfilee etukäteen.
Paahda leivät joko kuivalla pannulla tai paahtimessa. Puolita viipaleet ja valuta päälle vähän öljyä. Leikkaa jäinen liha ohuen ohuiksi viipaleiksi. Nosta viipaleet leipien päälle.
Lisää lihan päälle öljyä, suolaa, pippuria ja tilkka sitruunamehua. Leikkaa päälle lastuja parmesaanista. Lisää päälle nokare murskatulla valkosipulilla maustettua ranskankermaa tai majoneesia. Koristele kapriksilla, basilikan ja/tai rucolan lehdillä.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 11 g | 43 g |
Proteiinia | 16 g | 64 g |
Rasvaa | 9 g | 35 g |
Kuituja | 1 g | 2 g |
Energiaa kj | 785 | 3141 |
Energiaa kcal | 188 | 750 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Oliiviöljyä
Hiutalesuolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunamehua
Rucolaa ja/tai basilikaa
Valkosipulinkynttä
Kapriksia
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 11 g | 43 g |
Proteiinia | 16 g | 64 g |
Rasvaa | 9 g | 35 g |
Kuituja | 1 g | 2 g |
Energiaa kj | 785 | 3141 |
Energiaa kcal | 188 | 750 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Oliiviöljyä
Hiutalesuolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunamehua
Rucolaa ja/tai basilikaa
Valkosipulinkynttä
Kapriksia