Carpaccioleivät - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Carpaccioleivät

???
Annokset
4
Carpaccio on yleensä raakaa naudanlihaa, joka leikataan ohuenohuiksi siivuiksi. Lihan päälle lorautetaan öljyä.
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Isoa viipaletta vaaleaa leipää
Oliiviöljyä
200 g
Naudan sisäfileetä
Hiutalesuolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunamehua
50 g
Parmesaanijuustoa
Rucolaa ja/tai basilikaa
2 rkl
Ranskankermaa tai majoneesia
1/2 kpl
Valkosipulinkynttä
Kapriksia

Näin teet

1

Pakasta sisäfilee etukäteen.

Paahda leivät joko kuivalla pannulla tai paahtimessa. Puolita viipaleet ja valuta päälle vähän öljyä. Leikkaa jäinen liha ohuen ohuiksi viipaleiksi. Nosta viipaleet leipien päälle.

Lisää lihan päälle öljyä, suolaa, pippuria ja tilkka sitruunamehua. Leikkaa päälle lastuja parmesaanista. Lisää päälle nokare murskatulla valkosipulilla maustettua ranskankermaa tai majoneesia. Koristele kapriksilla, basilikan ja/tai rucolan lehdillä.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.2.2016
Muokattu: 7.8.2018

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja11 g43 g
Proteiinia16 g64 g
Rasvaa9 g35 g
Kuituja1 g2 g
Energiaa kj785 3141
Energiaa kcal188 750

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Oliiviöljyä

  • Hiutalesuolaa

  • Mustapippuria myllystä

  • Sitruunamehua

  • Rucolaa ja/tai basilikaa

  • Valkosipulinkynttä

  • Kapriksia

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja11 g43 g
Proteiinia16 g64 g
Rasvaa9 g35 g
Kuituja1 g2 g
Energiaa kj785 3141
Energiaa kcal188 750

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Oliiviöljyä

  • Hiutalesuolaa

  • Mustapippuria myllystä

  • Sitruunamehua

  • Rucolaa ja/tai basilikaa

  • Valkosipulinkynttä

  • Kapriksia

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.