Chili con carne -tortillat

Tarjoa chili con carne -kastiketta tortillojen täytteenä yhdessä salaatin ja juustoraasteen kanssa.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
(1 rkl öljyä)
500 gjauhelihaa
1 - 2 kplsipulia
1 - 2 kplvalkosipulinkynttä
2 rklvehnäjauhoja
400 gtomaattimurskaa
2 tljuustokuminaa eli jeeraa hienonnettuna
2 tlchiliä
1 tlkorianteria hienonnettuna
1 - 2 tlsuolaa
1 - 2 tlsokeria
1/2 tlmustapippurirouhetta
400 gsäilöttyjä papuja

Lisäksi

vehnä- tai maissitortilloja
salaattia
juustoraastetta

Valmistus

  1. 1

    Ruskista jauheliha joko omassa rasvassaan tai öljyssä koko ajan lastalla sekoittaen murumaiseksi seokseksi. Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli, valkosipuli ja jauhot. Sekoita ja lisää tomaattimurska. Sekoita ja hauduta sipuli pehmeäksi. Lisää mausteet ja pavut liemineen. Sekoita ja keitä 5–10 minuuttia. Tarjoa tortillojen täytteenä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
22.10.2018
|
Päivitetty: 2.10.2025

Samankaltaisia reseptejä