Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Chili con carne -tortillat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tarjoa chili con carne -kastiketta tortillojen täytteenä yhdessä salaatin ja juustoraasteen kanssa.

Ainekset

(1 rkl öljyä)
500 g
Jauhelihaa
1 - 2 kpl
Sipulia
1 - 2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Vehnäjauhoja
400 g
Tomaattimurskaa
2 tl
Juustokuminaa eli jeeraa hienonnettuna
2 tl
Chiliä
1 tl
Korianteria hienonnettuna
1 - 2 tl
Suolaa
1 - 2 tl
Sokeria
1/2 tl
Mustapippurirouhetta
400 g
Säilöttyjä papuja

Lisäksi

Vehnä- tai maissitortilloja
Salaattia
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Ruskista jauheliha joko omassa rasvassaan tai öljyssä koko ajan lastalla sekoittaen murumaiseksi seokseksi. Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli, valkosipuli ja jauhot. Sekoita ja lisää tomaattimurska. Sekoita ja hauduta sipuli pehmeäksi. Lisää mausteet ja pavut liemineen. Sekoita ja keitä 5–10 minuuttia. Tarjoa tortillojen täytteenä.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 16.12.2004
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.