Cocktail-karjalanpiirakat graavisiialla ja sitruunamajoneesilla
Cocktail-karjalanpiirakat graavisiialla ja sitruunamajoneesilla
Yhteistyössä

Cocktail-karjalanpiirakat graavisiialla ja sitruunamajoneesilla

Arvostele resepti
6 Annosta

60 min

Yhteistyössä: Kulman Keittiö

Kulman Keittiön graavisiika toimii täydellisenä täytteenä pienille karjalanpiirakoille. Tarjoile cocktail-karjalanpiirakat paahdetun riisin ja sitruunamajoneesin kera. Voit tarjota graavisiika-karjalanpiirakat vaikka alkuruokana pikkujoulujuhlissa.

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
1/2 dlkypsää riisiä
1 dlmajoneesia
1 rklsitruunamehua
1 rklsitruunan kuorta
suolaa
8 kplcocktail-karjalanpiirakkaa
voita
200 gkulman keittiön graavisiikaa
tuoretta tilliä koristeluun

Valmistus

  1. 1

    Paahda kylmää ja kypsää riisiä miedolla lämmöllä paistinpannulla 20-30 minuuttia, kunnes riisi on täysin kuivaa ja alkaa ruskistua. Hienonna riisi huhmareessa tai sauvasekoittimen kutterissa.

    MääräAinesosa
    1/2 dlkypsää riisiä
  2. 2

    Sekoita majoneesiin sitruunamehu ja -kuori ja mausta suolalla. Lämmitä karjalanpiirakat uunissa.

    MääräAinesosa
    1 dlmajoneesia
    1 rklsitruunamehua
    1 rklsitruunan kuorta
    suolaa
    8 kplcocktail-karjalanpiirakkaa
  3. 3

    Voitele, nosta päälle graavisiikaa, pursota siian päälle majoneesia ja koristele cocktail-karjalanpiirakat paahdetulla riisillä ja tillillä.

    MääräAinesosa
    voita
    200 gkulman keittiön graavisiikaa
    tuoretta tilliä koristeluun

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Ravintosisältö

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 rkl sitruunan kuorta, suolaa, 8 kpl cocktail-karjalanpiirakkaa, voita, tuoretta tilliä koristeluun.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Kuvat:
TOK
28.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä