Yhteistyössä: Kulman Keittiö

60 min

Nappaa talteen!
Kulman Keittiön graavisiika toimii täydellisenä täytteenä pienille karjalanpiirakoille. Tarjoile cocktail-karjalanpiirakat paahdetun riisin ja sitruunamajoneesin kera. Voit tarjota graavisiika-karjalanpiirakat vaikka alkuruokana pikkujoulujuhlissa.
| 1/2 dl | kypsää riisiä |
| 1 dl | majoneesia |
| 1 rkl | sitruunamehua |
| 1 rkl | sitruunan kuorta |
| suolaa | |
| 8 kpl | cocktail-karjalanpiirakkaa |
| voita | |
| 200 g | kulman keittiön graavisiikaa |
| tuoretta tilliä koristeluun |
Paahda kylmää ja kypsää riisiä miedolla lämmöllä paistinpannulla 20-30 minuuttia, kunnes riisi on täysin kuivaa ja alkaa ruskistua. Hienonna riisi huhmareessa tai sauvasekoittimen kutterissa.
Sekoita majoneesiin sitruunamehu ja -kuori ja mausta suolalla. Lämmitä karjalanpiirakat uunissa.
Voitele, nosta päälle graavisiikaa, pursota siian päälle majoneesia ja koristele cocktail-karjalanpiirakat paahdetulla riisillä ja tillillä.


Yhteistyössä: Kulman Keittiö

Kulman Keittiön graavisiika toimii täydellisenä täytteenä pienille karjalanpiirakoille. Tarjoile cocktail-karjalanpiirakat paahdetun riisin ja sitruunamajoneesin kera. Voit tarjota graavisiika-karjalanpiirakat vaikka alkuruokana pikkujoulujuhlissa.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1/2 dl | kypsää riisiä |
| 1 dl | majoneesia |
| 1 rkl | sitruunamehua |
| 1 rkl | sitruunan kuorta |
| suolaa | |
| 8 kpl | cocktail-karjalanpiirakkaa |
| voita | |
| 200 g | kulman keittiön graavisiikaa |
| tuoretta tilliä koristeluun |
Paahda kylmää ja kypsää riisiä miedolla lämmöllä paistinpannulla 20-30 minuuttia, kunnes riisi on täysin kuivaa ja alkaa ruskistua. Hienonna riisi huhmareessa tai sauvasekoittimen kutterissa.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1/2 dl | kypsää riisiä |
Sekoita majoneesiin sitruunamehu ja -kuori ja mausta suolalla. Lämmitä karjalanpiirakat uunissa.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 dl | majoneesia |
| 1 rkl | sitruunamehua |
| 1 rkl | sitruunan kuorta |
| suolaa | |
| 8 kpl | cocktail-karjalanpiirakkaa |
Voitele, nosta päälle graavisiikaa, pursota siian päälle majoneesia ja koristele cocktail-karjalanpiirakat paahdetulla riisillä ja tillillä.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| voita | |
| 200 g | kulman keittiön graavisiikaa |
| tuoretta tilliä koristeluun |
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
91
Energiaa kcal
380
Energiaa kj
5,7 g
Rasvaa
0,7 g
Tyydyttynyttä rasvaa
3,0 g
Hiilihydraatteja
1,0 g
Sokereita
—
Kuituja
7,0 g
Proteiinia
0,2 g
Suolaa
91
Energiaa kcal
380
Energiaa kj
5,7 g
Rasvaa
0,7 g
Tyydyttynyttä rasvaa
3,0 g
Hiilihydraatteja
1,0 g
Sokereita
—
Kuituja
7,0 g
Proteiinia
0,2 g
Suolaa
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.
Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 rkl sitruunan kuorta, suolaa, 8 kpl cocktail-karjalanpiirakkaa, voita, tuoretta tilliä koristeluun.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli