Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Cocktail-karjalanpiirakat graavisiialla ja sitruunamajoneesilla

timer-icon60 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Kulman Keittiön graavisiika toimii täydellisenä täytteenä pienille karjalanpiirakoille. Tarjoile cocktail-karjalanpiirakat paahdetun riisin ja sitruunamajoneesin kera. Voit tarjota graavisiika-karjalanpiirakat vaikka alkuruokana pikkujoulujuhlissa.

Ainekset

1/2 dl
kypsää riisiä
1 dl
majoneesia
1 rkl
sitruunamehua
1 rkl
sitruunan kuorta
suolaa
8 kpl
cocktail-karjalanpiirakkaa
voita
200 g
Kulman Keittiön graavisiikaa
tuoretta tilliä koristeluun

Reseptin ainekset Kulman keittiöstä

Valmistus

1

Paahda kylmää ja kypsää riisiä miedolla lämmöllä paistinpannulla 20-30 minuuttia, kunnes riisi on täysin kuivaa ja alkaa ruskistua. Hienonna riisi huhmareessa tai sauvasekoittimen kutterissa.

1/2 dl
kypsää riisiä
2

Sekoita majoneesiin sitruunamehu ja -kuori ja mausta suolalla. Lämmitä karjalanpiirakat uunissa.

1 dl
majoneesia
1 rkl
sitruunamehua
1 rkl
sitruunan kuorta
suolaa
8 kpl
cocktail-karjalanpiirakkaa
3

Voitele, nosta päälle graavisiikaa, pursota siian päälle majoneesia ja koristele cocktail-karjalanpiirakat paahdetulla riisillä ja tillillä.

voita
200 g
Kulman Keittiön graavisiikaa
tuoretta tilliä koristeluun

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Miltä maistui?
Kuvat:
TOK
Julkaistu: 28.10.2018
|
Muokattu: 25.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

91

380

5,7 g

0,7 g

3,0 g

1,0 g

7,0 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 rkl sitruunan kuorta,

suolaa,

8 kpl cocktail-karjalanpiirakkaa,

voita,

tuoretta tilliä koristeluun.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli