Paahda kylmää ja kypsää riisiä miedolla lämmöllä paistinpannulla 20-30 minuuttia, kunnes riisi on täysin kuivaa ja alkaa ruskistua. Hienonna riisi huhmareessa tai sauvasekoittimen kutterissa.
Sekoita majoneesiin sitruunamehu ja -kuori ja mausta suolalla. Lämmitä karjalanpiirakat uunissa.
Voitele, nosta päälle graavisiikaa, pursota siian päälle majoneesia ja koristele cocktail-karjalanpiirakat paahdetulla riisillä ja tillillä.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
91
380
5,7 g
0,7 g
3,0 g
1,0 g
—
7,0 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 rkl sitruunan kuorta,
suolaa,
8 kpl cocktail-karjalanpiirakkaa,
voita,
tuoretta tilliä koristeluun.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli