Couscous-kasvissalaatti - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Couscous-kasvissalaatti

???
Annokset
10
Jaa Somessa

Ainekset

5 dl
Couscousia
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Iso parsakaali
1 kpl
Kurkku
250 g
Kirsikkatomaatteja
100 g
Vihreitä oliiveja
1 dl
Persiljasilppua
1 - 2 kpl
Punasipulia
1 kpl
Iso jäävuorisalaatti

KASTIKE

4 rkl
Öljyä
2 kpl
Sitruunan mehu
2 tl
Minttua
2 tl
Juustokuminaa
1 tl
Suolaa
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Juoksevaa hunajaa
1/2 tl
Mustapippuria

Näin teet

1

Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan, lisää sekaan öljy haarukalla ryynejä pöyhien. Jaa parsakaali pieniksi kukinnoiksi ja höyrytä juuri ja juuri kypsäksi vähässä suolalla maustetussa vedessä. Kaada siivilään ja jäähdytä kylmällä vedellä.

Halkaise kurkku ja poista siemenet lusikalla. Kuutioi kurkku, puolita tomaatit ja viipaloi oliivit. Silppua persilja ja punasipuli. Pane ainekset kulhoon Revi salaatti laakean tarjoiluvadin pohjalle, lisää päälle couscous-kasvisseos. Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada ja sekoita kulhoon.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.4.2014
Muokattu: 9.7.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja32 g320 g
Proteiinia6 g61 g
Rasvaa9 g90 g
Kuituja4 g36 g
Energiaa kj1017 10168
Energiaa kcal243 2428

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 dl Persiljasilppua

  • 2 tl Minttua

  • 2 tl Juustokuminaa

  • 1 tl Suolaa

  • Valkosipulinkynsi

  • 0,5 tl Mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja32 g320 g
Proteiinia6 g61 g
Rasvaa9 g90 g
Kuituja4 g36 g
Energiaa kj1017 10168
Energiaa kcal243 2428

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 dl Persiljasilppua

  • 2 tl Minttua

  • 2 tl Juustokuminaa

  • 1 tl Suolaa

  • Valkosipulinkynsi

  • 0,5 tl Mustapippuria

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.