Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan, lisää sekaan öljy haarukalla ryynejä pöyhien. Jaa parsakaali pieniksi kukinnoiksi ja höyrytä juuri ja juuri kypsäksi vähässä suolalla maustetussa vedessä. Kaada siivilään ja jäähdytä kylmällä vedellä.
Halkaise kurkku ja poista siemenet lusikalla. Kuutioi kurkku, puolita tomaatit ja viipaloi oliivit. Silppua persilja ja punasipuli. Pane ainekset kulhoon Revi salaatti laakean tarjoiluvadin pohjalle, lisää päälle couscous-kasvisseos. Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada ja sekoita kulhoon.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
243
1017
9,0 g
0,8 g
32,0 g
4,1 g
3,6 g
6,1 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 dl Persiljasilppua,
2 tl Minttua,
2 tl Juustokuminaa,
1 tl Suolaa,
Valkosipulinkynsi,
0,5 tl Mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli