Voitele paahtoleivät sinappi-ranskankermaseoksella. Peitä puolet leivistä kinkulla, juustoraasteella ja maustekurkkuviipaleilla. Nosta toiset leivät kansiksi ja paina leivät vastakkain.
Kuumenna paistin- tai parilapannu, lisää voi ja öljy ja paista leivät miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi ja sisältä kuumiksi. Puolita leivät ja tarjoa salaatin kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1491
356
21,0 g
8,5 g
28,0 g
3,0 g
2,5 g
10,0 g
1,9 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 dl Juustoraastetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli