Voitele paahtoleivät sinappi-ranskankermaseoksella. Peitä puolet leivistä kinkulla, juustoraasteella ja maustekurkkuviipaleilla. Nosta toiset leivät kansiksi ja paina leivät vastakkain.
Kuumenna paistin- tai parilapannu, lisää voi ja öljy ja paista leivät miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi ja sisältä kuumiksi. Puolita leivät ja tarjoa salaatin kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
356
1491
21,0 g
8,5 g
28,0 g
3,0 g
2,5 g
10,0 g
1,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 dl Juustoraastetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli