Croque Monsieur -leivät - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Croque Monsieur -leivät

Croque Monsieur -leivät
Annokset
2
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Lämmin juusto-kinkkuleipä on ranskalaisen keittiön välipalaklassikko. Tässä reseptissä leivän väliin lisätään myös maustekurkkua.
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Paahtoleipää
2 rkl
Ranskankermaa
1 rkl
Sinappia
2 - 4 kpl
Kinkkua
1 dl
Juustoraastetta
1/2 kpl
Maustekurkkua

PAISTAMISEEN

1 rkl
Öljyä
1/2 rkl
Voita

Näin teet

1

Voitele paahtoleivät sinappi-ranskankermaseoksella. Peitä puolet leivistä kinkulla, juustoraasteella ja maustekurkkuviipaleilla. Nosta toiset leivät kansiksi ja paina leivät vastakkain.

2

Kuumenna paistin- tai parilapannu, lisää voi ja öljy ja paista leivät miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi ja sisältä kuumiksi. Puolita leivät ja tarjoa salaatin kanssa.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.4.2014
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja28 g56 g
Proteiinia10 g20 g
Rasvaa21 g42 g
Kuituja3 g5 g
Energiaa kj1491 2982
Energiaa kcal356 712

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 dl Juustoraastetta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja28 g56 g
Proteiinia10 g20 g
Rasvaa21 g42 g
Kuituja3 g5 g
Energiaa kj1491 2982
Energiaa kcal356 712

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 dl Juustoraastetta

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.