Eksoottinen bataattikeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Eksoottinen bataattikeitto

Fork and knife
3 Annosta
Fork and knife
3 Annosta

Ainekset

6 dl
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio
1/2 tl
Jauhettua kanelia
400 g
Bataattia
4 kpl
Perunaa (300 g)
2 kpl
Valkosipulin kynttä
2 dl
Kookosmaitoa
1 tl
Makeaa chilikastiketta
1/2 tl
Jauhettua chilipippuria
1/2 tl
Suolaa
1 dl
Ginger ale -juomaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kiehauta vesi, liemikuutiot ja kaneli. Kuori ja paloittele bataatit, perunat ja valkosipulinkynnet. Keitä kasvisliemessä noin 15 minuuttia, kunnes juurekset ovat kypsiä. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää joukkoon kookosmaito, chilikastike, chilipippuri ja suola. Kiehauta nopeasti. Kaada juuri ennen tarjoilua joukkoon ginger alea. Tarjoa alkukeittona neljälle tai kahden hengen lounaana.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.