Eksoottiset poroleivät | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Eksoottiset poroleivät

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

8 kpl
Salaatinlehteä
50 g
Poron kylmäsavupaistia
200 g
Hunajamelonia
4 kpl
Ruisleipää
4 rkl
Guacamolea

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Revi salaatinlehdet. Hienonna poronpaisti. Kuori ja viipaloi meloni. Voitele ruisleivät guacamolella ja asettele päälle salaattia, poroa ja melonia.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.7.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.