Fenkolileipä | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Fenkolileipä

Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta

Ainekset

7 dl
Vettä
50 g
Hiivaa
700 g
Ruis- tai sämpyläjauhoja
200 g
Vehnäjauhoja
1/2 dl
Siirappia
1 tl
Suolaa
3 tl
Fenkolia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Liota hiiva haaleaan veteen. Lisää siirappi, suola ja fenkoli (hienonnetaan huhmarissa) Lisää jauhot ja alusta taikina. Leivo kahdeksi leiväksi ja anna kohota huoneenlämmössä noin 40 minuuttia. Pistele leivät haarukalla ja paista 190 asteisessa uunissa 50–55 minuuttia.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 11.9.2007
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.