Feta-kesäkurpitsaletut | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Feta-kesäkurpitsaletut

Fork and knife
16 Kappaletta
Fork and knife
16 Kappaletta

Ainekset

500 g
Kesäkurpitsaa
100 g
Fetajuustoa
3 rkl
Hienonnettua ruohosipulia
2 kpl
Kananmunaa
1 dl
Vehnäjauhoja
1/2 tl
Suolaa
Mustapippuria
1/2 tl
Timjamia
Paistamiseen öljyä tai margariinia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Raasta kesäkurpitsa ja feta karkeaksi raasteeksi. Sekoita joukkoon ruohosipuli, munat, vehnäjauhot ja mausteet. Paista seoksesta ohukaispannussa ohukaisia. Tarjoa kasvisruokana tai liha- tai kalaruoan lisänä.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.