Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Fetajuustolla maustettu porkkanasosekeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Porkkanoita
1 kpl
Sipuli
5 dl
Liha- tai kasvislientä
Timjamia
Mustapippuria
1 dl
Ruokakermaa
100 g
Fetaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja paloittele pestyt porkkanat ja sipuli. Kuumenna liemi ja lisää kasvikset. Keitä noin 20 minuuttia eli kunnes kasvikset ovat kypsiä. Lisää kerma ja suurin osa fetasta ja soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella. Tarkista maku ja lisää ripaus timjamia ja mustapippuria sekä tarvittaessa suolaa. Sirottele loppu juusto murennettuna keiton pinnalle.

Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.7.2007
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.