Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Fetajuustoperunat

timer-icon60 min
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta
Fetajuusto vie perinteiset kermaperunat uudelle tasolle. Helpot ja herkulliset fetajuustoperunat valmistat vain muutamasta aineksesta.

Ainekset

1 kg
Jauhoista perunaa, esim. rosamunda
2 kpl
Valkosipulinkynttä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
100 g
Fetajuustoa
3 dl
Kermaa
1 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja viipaloi perunat. Nostele perunat kerroksittain voideltuun uunivuokaan hienonnetun valkosipulin, mausteiden ja murustetun fetajuuston kanssa. Valuta päälle kerma ja ripottele pinnalle juustoraaste. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia tai kunnes perunat ovat kypsiä.

Miltä maistui?(3 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 16.10.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

274

1145

13,0 g

8,2 g

28,4 g

3,0 g

1,8 g

7,6 g

1,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynttä,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

1 dl Juustoraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli