Fetalla maustetut porkkana-kesäkurpitsapihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Feta-kasvispihvit

Fetalla maustetut porkkana-kesäkurpitsapihvit

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Feta-kasvispihvit saavat mehevän makunsa porkkanasta, kesäkurpitsasta sekä fetasta.

Ainekset

3 dl
Karkeaksi raastettua porkkanaa
2 dl
Karkeaksi raastettua kesäkurpitsaa
2 kpl
Kananmunaa
1/2 dl
Ruokakermaa
1 dl
Vehnäjauhoja
100 g
Murennettua fetajuustoa
1 tl
Kuivattua minttua
1/2 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

paistamiseen

2 rkl
Margariinia tai öljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Yhdistä porkkana- ja kesäkurpitsaraasteet.

3 dl
Karkeaksi raastettua porkkanaa
2 dl
Karkeaksi raastettua kesäkurpitsaa
2

Lisää muut aineet ja anna turvota 10 minuuttia. Paista pihvit ohukaispannussa tai muotoile lusikalla pieniksi pihveiksi paistinpannulle. Paista keskilämmöllä 4–5 minuuttia molemmilta puolilta. Pidä pihvit lämpiminä alumiinifolion alla ja tarjoa esimerkiksi jogurttikastikkeen kanssa.

1/2 dl
Ruokakermaa
100 g
Murennettua fetajuustoa
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Kuivattua minttua
2 kpl
Kananmunaa
1 dl
Vehnäjauhoja
1/2 tl
Suolaa
2 rkl
Margariinia tai öljyä
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.8.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.