Fetalla maustetut porkkana-kesäkurpitsapihvit - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Fetalla maustetut porkkana-kesäkurpitsapihvit

Feta-kasvispihvit
Annokset
4
Valmistusaika
30 min
Feta-kasvispihvit saavat mehevän makunsa porkkanasta, kesäkurpitsasta sekä fetasta.
Jaa Somessa

Ainekset

3 dl
Karkeaksi raastettua porkkanaa
2 dl
Karkeaksi raastettua kesäkurpitsaa
2 kpl
Kananmunaa
1/2 dl
Ruokakermaa
1 dl
Vehnäjauhoja
100 g
Murennettua fetajuustoa
1 tl
Kuivattua minttua
1/2 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

PAISTAMISEEN

2 rkl
Margariinia tai öljyä

Näin teet

1

Yhdistä porkkana- ja kesäkurpitsaraasteet.

3 dl
Karkeaksi raastettua porkkanaa
2 dl
Karkeaksi raastettua kesäkurpitsaa
2

Lisää muut aineet ja anna turvota 10 minuuttia. Paista pihvit ohukaispannussa tai muotoile lusikalla pieniksi pihveiksi paistinpannulle. Paista keskilämmöllä 4–5 minuuttia molemmilta puolilta. Pidä pihvit lämpiminä alumiinifolion alla ja tarjoa esimerkiksi jogurttikastikkeen kanssa.

1/2 dl
Ruokakermaa
100 g
Murennettua fetajuustoa
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Kuivattua minttua
2 kpl
Kananmunaa
1 dl
Vehnäjauhoja
1/2 tl
Suolaa
2 rkl
Margariinia tai öljyä
Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.8.2012
Muokattu: 15.5.2019