Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Fetalla täytetyt lihapullat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Jauhelihaa
1 dl
Korppujauhoja
2 dl
Ruokakermaa tai vettä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Kananmuna
1 tl
Suolaa
Mustapippuria

Täyte:

Fetajuustoa
Oreganoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita korppujauhe ja kerma kulhossa. Lisää hienoksi raastettu sipuli, kananmuna, mausteet ja jauheliha. Sekoita taikina tasaiseksi. Muotoile taikinasta pyöryköitä.

1 dl
Korppujauhoja
2 dl
Ruokakermaa tai vettä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Kananmuna
1 tl
Suolaa
Mustapippuria
400 g
Jauhelihaa
2

Leikkaa fetajuustosta pieniä kuutioita. Litistä hiukan lihapyörykkää, sirota sille hiukan oreganoa ja aseta juustokuutio. Kääntele murekeseoksen reunat juuston ympärille ja painele saumakohta kiinni. Paista pyörykät pannussa ja tarjoa lisänä kasvispataa.

Fetajuustoa
Oreganoa
3

Kuullota paistokasarissa öljyssä kuutioitua munakoisoa, sipulia ja kesäkurpitsaa. Lisää tomaatinlohkoja ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 13.12.2007
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.