Fetalla täytetyt lihapullat

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gjauhelihaa
1 dlkorppujauhoja
2 dlruokakermaa
1 kplsipuli
1 kplkananmuna
1 tlsuolaa
mustapippuria

Täyte:

150 gfetajuustoa
2 tlkuivattua oreganoa

Valmistus

  1. 1

    Sekoita korppujauhe ja kerma kulhossa. Lisää hienoksi raastettu sipuli, kananmuna, mausteet ja jauheliha. Sekoita taikina tasaiseksi. Muotoile taikinasta pyöryköitä.

    MääräAinesosa
    1 dlkorppujauhoja
    2 dlruokakermaa
    1 kplsipuli
    1 kplkananmuna
    1 tlsuolaa
    mustapippuria
    400 gjauhelihaa
  2. 2

    Leikkaa fetajuustosta pieniä kuutioita. Litistä hiukan lihapyörykkää, sirota sille hiukan oreganoa ja aseta juustokuutio. Kääntele murekeseoksen reunat juuston ympärille ja painele saumakohta kiinni. Paista pyörykät pannussa ja tarjoa lisänä paahdettuja kasviksia.

    MääräAinesosa
    150 gfetajuustoa
    2 tlkuivattua oreganoa

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
30.9.2018
|
Päivitetty: 29.9.2025