Fetalla täytetyt lihapullat - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Fetalla täytetyt lihapullat

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Jauhelihaa
1 dl
Korppujauhoja
2 dl
Ruokakermaa tai vettä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Kananmuna
1 tl
Suolaa
Mustapippuria

TÄYTE:

Fetajuustoa
Oreganoa

Näin teet

1

Sekoita korppujauhe ja kerma kulhossa. Lisää hienoksi raastettu sipuli, kananmuna, mausteet ja jauheliha. Sekoita taikina tasaiseksi. Muotoile taikinasta pyöryköitä.

1 dl
Korppujauhoja
2 dl
Ruokakermaa tai vettä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Kananmuna
1 tl
Suolaa
Mustapippuria
400 g
Jauhelihaa
2

Leikkaa fetajuustosta pieniä kuutioita. Litistä hiukan lihapyörykkää, sirota sille hiukan oreganoa ja aseta juustokuutio. Kääntele murekeseoksen reunat juuston ympärille ja painele saumakohta kiinni. Paista pyörykät pannussa ja tarjoa lisänä kasvispataa.

Fetajuustoa
Oreganoa
3

Kuullota paistokasarissa öljyssä kuutioitua munakoisoa, sipulia ja kesäkurpitsaa. Lisää tomaatinlohkoja ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 13.12.2007
Muokattu: 15.5.2019