Ota broileri huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Tee kastike valmiiksi ennen kuin aloitat broilerin kypsennyksen.
Sekoita taikina.
Leikkaa broileripihvit noin 3x3 cm:n paloiksi. Kääntele palat vehnäjauhoissa. Kuumenna öljy pienessä kattilassa. Kasta 3-4 broileripalaa kerrallaan taikinaan ja kypsennä kauniin ruskeiksi öljyssä.
Nosta palat talouspaperin päälle valumaan ja ripottele pinnalle vähän sormisuolaa. Tarjoa broileri vasta paistettuna kastikkeen ja sitruunalohkojen kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
5277
22089
449,0 g
39,0 g
198,0 g
12,0 g
16,0 g
117,0 g
1,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Leivinjauhetta,
2 tl Suolaa,
2,5 dl Vettä,
0,5 tl Mustapippuria,
0,5 tl Mietoa chilirouhetta,
Hiutalesuolaa,
Murskattua valkosipulinkynttä,
1 rkl Tomaattipyreetä,
Sokeria,
Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli