Gluteeniton piiraspohja | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Gluteeniton piiraspohja

Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta

Ainekset

100 g
Margariinia
2 dl
Karkeaa gluteenitonta jauhoseosta
2 rkl
Vettä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita pehmeä margariini ja jauhot kulhossa. Lisää vesi joukkoon ja sekoita taikina tasaiseksi. Anna kovettua kylmässä. Painele taikina piirasvuoan pohjalle ja reunoille.Ruokalehti 0505

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 23.4.2005
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.