Säädä uuni 250 asteeseen. Halkaise mango litteän kiven vierestä kahdeksi puolikkaaksi. Kuori puolikkaat ja paloittele hedelmäliha. Jaa palat neljään pieneen uunivuokaan tai uuninkestäviin kahvikuppeihin.
Vaahdota valkuaiset. Lisää sokeri vähitellen samalla hyvin vatkaten, kunnes vaahto on kiiltävää.
Kuutioi jäätelö. Jaa se vuokiin mangopalojen päälle. Lusikoi marenki vuokiin niin, että jäätelö peittyy. Kuumenna uunin yläosassa noin 3 minuuttia, kunnes marenki saa vähän väriä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
247
1032
7,8 g
4,5 g
38,0 g
33,0 g
1,3 g
5,3 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli