Gluteenittomat banaaniohukaiset | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Gluteenittomat banaaniohukaiset

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

3 dl
Vettä
1 1/2 dl
Gluteenitonta hienoa jauhoseosta
1/2 dl
Tattarijauhoa
2 tl
Fariinisokeria
1 kpl
Banaani
1/4 tl
Suolaa
Maidotonta margariinia paistamiseen

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Sekoita jauhot veteen ja lisää sokeri, suola sekä survottu banaani. Anna turvota noin 20–30 minuuttia.

Paista pannulla ohukaisia. Tarjoile hillon tai maidottoman, sulatetun suklaan kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 7.12.2004
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.