Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Graavi siika tai lohi

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 1/2 kg
Siika tai pala lohta
2 rkl
Karkeaa merisuolaa
1 rkl
Sokeria
10 kpl
Rouhittua valkopippuria
Pari rouhittua mustapippuria halutessasi
Nippu tilliä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Fileoi suomustettu siika ja poista ruodot tarkasti. Hiero kalojen sisäpintaan suola ja sokeri. Ripottele päälle pippurirouhe ja tillisilppu.Paina kalan palat vastakkain ja työnnä muovipussiin ja pussi jääkaappiin kevyen painon alle.Käännä pussi seuraavana päivänä ympäri.Raaputa mausteet kalan pinnasta ja leikkaa fileet ohuiksi vinoviipaleiksi tarjolle.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 15.12.2004
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.