Graavi siika tai lohi

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
1 1/2 kgsiika tai pala lohta
2 rklkarkeaa merisuolaa
1 rklsokeria
10 kplrouhittua valkopippuria
pari rouhittua mustapippuria halutessasi
nippu tilliä

Valmistus

  1. 1

    Fileoi suomustettu siika ja poista ruodot tarkasti. Hiero kalojen sisäpintaan suola ja sokeri. Ripottele päälle pippurirouhe ja tillisilppu.Paina kalan palat vastakkain ja työnnä muovipussiin ja pussi jääkaappiin kevyen painon alle.Käännä pussi seuraavana päivänä ympäri.Raaputa mausteet kalan pinnasta ja leikkaa fileet ohuiksi vinoviipaleiksi tarjolle.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä