Graavi siika tai lohi | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Graavi siika tai lohi

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 1/2 kg
Siika tai pala lohta
2 rkl
Karkeaa merisuolaa
1 rkl
Sokeria
10 kpl
Rouhittua valkopippuria
Pari rouhittua mustapippuria halutessasi
Nippu tilliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Fileoi suomustettu siika ja poista ruodot tarkasti. Hiero kalojen sisäpintaan suola ja sokeri. Ripottele päälle pippurirouhe ja tillisilppu.Paina kalan palat vastakkain ja työnnä muovipussiin ja pussi jääkaappiin kevyen painon alle.Käännä pussi seuraavana päivänä ympäri.Raaputa mausteet kalan pinnasta ja leikkaa fileet ohuiksi vinoviipaleiksi tarjolle.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 15.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.