Hiero granaattiomenaa pöytää vasten. Halkaise hedelmä ja irrota siemenet isossa kulhossa koputtelemalla hedelmän kuorta kauhalla.
Purista kolmen sitruksen mehu (noin 1 ½ dl). Kuori neljäs ja leikkaa paloiksi. Rouhi cashewpähkinät. Hienonna aprikoosit. Sekoita sitrusmehu, pähkinät, aprikoosit, jogurtti ja kaurahiutaleet keskenään. Jaa annoskulhoihin tai rasioihin.
Ripottele sitruspalat ja granaattiomenansiemenet pinnalle. Anna maustua ja turvota jääkaapissa vähintään tunti tai yön yli.
Vinkki: Myös pistaasipähkinät ja kuivatut luumut sopivat tuorepuuroon. Voit maustaa puuron ripauksella kanelia tai kardemummaa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2145
513
14,0 g
3,5 g
68,0 g
41,0 g
11,5 g
20,5 g
0,2 g
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli