Greippi-katkarapusalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Greippi-katkarapusalaatti

Fork and knife
3 Annosta
Fork and knife
3 Annosta

Ainekset

1 kpl
(180 g) valkosipuli-yrttikatkarapuja (pakaste)
1 kpl
(200 g) pakasteherneitä
1 kpl
(55 g) riisinuudeleita
2 kpl
Greippiä
1/2 kpl
Kurkkua

kastike

1 rkl
Makeaa chilikastiketta
1 tl
Raastettua inkivääriä
1 tl
Soijakastiketta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Keitä herneitä 1–2 minuuttia. Nosta kattila syrjään liedeltä ja lisää joukkoon nuudelit. Kaada ne siivilään, valuta vesi pois.Lisää nuudelit ja herneet kulhoon. Lisää joukkoon katkaravut liemineen.Kuori ja leikkaa greipit kalvottomiksi lohkoiksi. Paloittele greipit ja kurkku. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattiin.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.12.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.