Greippi-katkarapusalaatti

Ainekset (3 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(180 g) valkosipuli-yrttikatkarapuja (pakaste)
1 kpl(200 g) pakasteherneitä
1 kpl(55 g) riisinuudeleita
2 kplgreippiä
1/2 kplkurkkua

Kastike

1 rklmakeaa chilikastiketta
1 tlraastettua inkivääriä
1 tlsoijakastiketta

Valmistus

  1. 1

    Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Keitä herneitä 1–2 minuuttia. Nosta kattila syrjään liedeltä ja lisää joukkoon nuudelit. Kaada ne siivilään, valuta vesi pois.Lisää nuudelit ja herneet kulhoon. Lisää joukkoon katkaravut liemineen.Kuori ja leikkaa greipit kalvottomiksi lohkoiksi. Paloittele greipit ja kurkku. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattiin.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025