Gremolata-juurekset
15 min
6 Annosta
Gremolata-mausteseoksessa on sitruunaa, persiljaa ja valkosipulia. Gremolata-juurekset ovat maukas vaihtoehto talviseen ruokapöytään – jouluruoaksikin.
Ainekset
Valmistus
1
Ruskista juureskuutiot rasvassa pannulla. Lisää tilkka vettä ja hauduta pehmeiksi. Kypsymisaika riippuu kuutioiden koosta. Mausta kuutiot. Sekoita mausteseoksen ainekset ja lisää lämpimien juureksien joukkoon.
Lisää aiheesta
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.11.2014
|Muokattu: 15.1.2024
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
67
281
3,0 g
0,8 g
7,3 g
6,2 g
2,8 g
1,2 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Tilkka vettä,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
Sitruunan raastettu kuori,
0,5 dl Hienonnettua persiljaa,
Murskattu valkosipulinkynsi.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli