Grillattu broilerinfilee | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Grillattu broilerinfilee

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Broilerin rintafileetä

marinadi:

3 rkl
Öljyä
1 rkl
Ketsuppia
1 tl
Currya
1/2 tl
Yrttisuolaa
1 tl
Soijakastiketta
1 tl
Hunajaa
1 tl
Viinietikkaa tai sitruunamehua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita marinadin ainekset muovipussiin. Laita pussiin fileet ja sulje se tiukasti solmulla. Kääntele tai puristele pussia varoen silloin tällöin puolen tunnin aikana tai laita se kylmään pariksi tunniksi.Kypsennä fileet sitten molemmin puolin grillissä välillä kastikkeella valellen. Kypsymisaika on yhteensä 15-20 minuuttia.Tarjoa broilerin kanssa pussijauheesta valmistettua béarnaisekastiketta, keitettyjä perunoita ja kevyesti paistettuja kasviksia, esimerkiksi retiisejä, herkkusieniä ja munakoisoviipaleita.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 16.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.