Poista vesimelonin kuori ja leikkaa hedelmä kolmioiksi. Viipaloi halloumi. Paista melonikolmioita ja halloumiviipaleita kuumassa grillissä reilu minuutti molemmin puolin.
Revi leipäviipaleet paloiksi. Paista rapeaksi grillin parilatasolla tai kuivalla, kuumalla pannulla.
Viipaloi kesäsipulit varsineen. Kuori ja hienonna valkosipuli. Hienonna chili. Kuullota valkosipulia ja chiliä hetki öljyssä pannulla tai grillin parilatasolla. Lisää kaprikset. Jatka paistamista noin minuutti.
Irrota mintunlehdet oksista. Jaa vesimeloni lautasille. Lisää halloumi, leipäpalat, kapris-valkosipuli-chiliseos ja minttu. Viimeistele kesäsipulilla, pähkinöillä, balsamicolla ja halutessasi tilkalla oliiviöljyä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2277
544
40,5 g
14,3 g
20,8 g
10,8 g
3,5 g
23,5 g
2,7 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl pieniä kapriksia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli