Grillattua parsaa ja sitruuna-aiolia
5 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
Tee nopea, keväinen grilliherkku parsasta. Kylkeen sopii kolmen raaka-aineen sitruuna-aioli.
| 1 kg | parsaa |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| suolaa | |
| Sitruuna-aioli | |
|---|---|
| 1 1/2 dl | majoneesia |
| 2 rkl | sitruunamehua |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
- 1.
Kuori parsat. Valele ne öljyllä. Grillaa parsoja noin 10 minuuttia välillä käännellen. Mausta ripauksella suolaa.
Sekoita sitruuna-aiolin ainekset keskenään ja tarjoile parsan kanssa.
Grillattua parsaa ja sitruuna-aiolia
Tee nopea, keväinen grilliherkku parsasta. Kylkeen sopii kolmen raaka-aineen sitruuna-aioli.
Ainekset (5 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kg | parsaa |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| suolaa | |
Sitruuna-aioli | |
| 1 1/2 dl | majoneesia |
| 2 rkl | sitruunamehua |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
Valmistus
- 1
Kuori parsat. Valele ne öljyllä. Grillaa parsoja noin 10 minuuttia välillä käännellen. Mausta ripauksella suolaa.
Sekoita sitruuna-aiolin ainekset keskenään ja tarjoile parsan kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























