Grillattua parsaa ja sitruuna-aiolia | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Grillattua parsaa ja sitruuna-aiolia

timer-icon15 min
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta
Tee nopea, keväinen grilliherkku parsasta. Kylkeen sopii kolmen raaka-aineen sitruuna-aioli.

Ruokavaliot

Ainekset

1 kg
Parsaa
2 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa

sitruuna-aioli

1 1/2 dl
Majoneesia
2 rkl
Sitruunamehua
1 kpl
Valkosipulinkynsi

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori parsat. Valele ne öljyllä. Grillaa parsoja noin 10 minuuttia välillä käännellen. Mausta ripauksella suolaa.

Sekoita sitruuna-aiolin ainekset keskenään ja tarjoile parsan kanssa.

Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 11.5.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.