Liota puisia varrastikkuja vedessä puolisen tuntia. Kuori ja paloittele ananas suorakaiteen muotoisiksi paloiksi. Sekoita sokerin joukkoon raastettu limetin kuori. Valmista kastike. Sekoita jogurtin joukkoon hunaja ja limettimehu. Anna maustua kylmässä tarjoiluun saakka.
Työnnä vartaat ananaspaloihin ja grillaa keskilämmöllä muutama minuutti jokaiselta sivulta. Nosta tarjoiluvadille ja ripottele kuumien ananasten päälle limettisokeria ja tarjoa kastikkeen kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
3409
814
22,0 g
14,0 g
137,0 g
137,0 g
6,0 g
10,0 g
0,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Limetin kuori,
Varrastikkuja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli