Grillatut ananasvartaat ja hunaja-jogurttikastike | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Grillatut ananasvartaat ja hunaja-jogurttikastike

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Grillaa tuoretta ananasta ja sekoita ananasvartaille kastike turkkilaisesta jogurtista ja limettimehusta. Helppo ja herkullinen kesäherkku!

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Ananas
2 rkl
Sokeria
1 kpl
Limetin kuori

hunaja-jogurttikastike

2 1/2 dl
Turkkilaista jogurttia
1/2 dl
Hunajaa
1 1/2 rkl
Limetinmehua

lisäksi

Varrastikkuja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Liota puisia varrastikkuja vedessä puolisen tuntia. Kuori ja paloittele ananas suorakaiteen muotoisiksi paloiksi. Sekoita sokerin joukkoon raastettu limetin kuori. Valmista kastike. Sekoita jogurtin joukkoon hunaja ja limettimehu. Anna maustua kylmässä tarjoiluun saakka.

Työnnä vartaat ananaspaloihin ja grillaa keskilämmöllä muutama minuutti jokaiselta sivulta. Nosta tarjoiluvadille ja ripottele kuumien ananasten päälle limettisokeria ja tarjoa kastikkeen kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 17.5.2015
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

3409

814

22,0 g

14,0 g

137,0 g

137,0 g

6,0 g

10,0 g

0,3 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Limetin kuori,

Varrastikkuja.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli