Grillatut ananasvartaat ja hunaja-jogurttikastike - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillatut ananasvartaat ja hunaja-jogurttikastike

???
Kappaleita
1
Ruokavalio
Grillaa tuoretta ananasta ja sekoita ananasvartaille kastike turkkilaisesta jogurtista ja limettimehusta. Helppo ja herkullinen kesäherkku!
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Ananas
2 rkl
Sokeria
1 kpl
Limetin kuori

HUNAJA-JOGURTTIKASTIKE

2 1/2 dl
Turkkilaista jogurttia
1/2 dl
Hunajaa
1 1/2 rkl
Limetinmehua

LISÄKSI

Varrastikkuja

Näin teet

1

Liota puisia varrastikkuja vedessä puolisen tuntia. Kuori ja paloittele ananas suorakaiteen muotoisiksi paloiksi. Sekoita sokerin joukkoon raastettu limetin kuori. Valmista kastike. Sekoita jogurtin joukkoon hunaja ja limettimehu. Anna maustua kylmässä tarjoiluun saakka.

Työnnä vartaat ananaspaloihin ja grillaa keskilämmöllä muutama minuutti jokaiselta sivulta. Nosta tarjoiluvadille ja ripottele kuumien ananasten päälle limettisokeria ja tarjoa kastikkeen kanssa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 17.5.2015
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja137 g137 g
Proteiinia10 g10 g
Rasvaa22 g22 g
Kuituja6 g6 g
Energiaa kj3409 3409
Energiaa kcal814 814

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Limetin kuori

  • Varrastikkuja

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja137 g137 g
Proteiinia10 g10 g
Rasvaa22 g22 g
Kuituja6 g6 g
Energiaa kj3409 3409
Energiaa kcal814 814

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Limetin kuori

  • Varrastikkuja

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.