Grillatut nektariininyytit ja vanilja-ranskankerma | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Grillatut nektariininyytit ja vanilja-ranskankerma

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Isoa nektariinia
3 rkl
Voita
1 rkl
Kanelisokeria
4 rkl
Siirappia

vanilja-ranskankerma

1 kpl
Ranskankermaa (150 g)
1 rkl
Vaniljasokeria

lisäksi

Mantelilastuja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese ja halkaise nektariinit. Poista kivet. Asettele kaksi nektariininpuolikasta kaksinkertaiselle folioarkille. Kääntele folion reunat ylöspäin ja pane jokaiseen nyyttiin nokare voita. Ripottele päälle kanelisokeria ja valuta päälle siirappia. Kääri nyytit kiinni ja grillaa 5–10 minuuttia kuumassa grillissä. Nosta hetkeksi hautumaan ylätasolle. Sekoita ranskankermasta ja vaniljasokerista kastike. Paahda mantelilastut kuivalla pannulla kauniin ruskeiksi. Nosta pehmenneet nektariinit lautasille ja valuta päälle folion sisään kertynyt liemi. Ripottele päälle paahdettuja mantelilastuja ja tarjoa vanilja-ranskankerman kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 1.6.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.