Grillatut possupihvit ja persikkasalsa

arvosana5/5

(2)arviota
4 Annosta

15 min (josta 15 min aktiivista)

Grillatut fileepihvit ja hedelmäinen salsa on vartissa valmis ateria. Possun fileepihvien kanssa maistuu raikas Pico de gallo -salsa mehukkaista persikoista tehtynä.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gporsaan ulkofileepihvejä
suolaa

Persikkasalsa

400 g(3–4) persikkaa
1 - 2 kplvarhaispunasipulia varsineen
1 kpl valkosipulinkynsi
1 kpl punainen chili
1 kpl ruukku korianteria
1 kpl lime
1/4 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria rouhittuna
ripaus sokeria

Valmistus

  1. 1

    Ota pihvit huoneenlämpöön 30 minuuttia ennen grillaamista.

    MääräAinesosa
    400 gporsaan ulkofileepihvejä
  2. 2

    Huuhtele persikat, poista kivet ja kuutioi persikat. Huuhtele ja hienonna sipuli. Kuori ja hienonna valkosipuli. Huuhtele ja halkaise chili, poista siemenet ja hienonna chili. Hienonna korianteri ja purista limen mehu. Sekoita salsan ainekset kulhossa.

    MääräAinesosa
    400 g(3–4) persikkaa
    1 - 2 kplvarhaispunasipulia varsineen
    1 kpl valkosipulinkynsi
    1 kpl punainen chili
    1 kpl ruukku korianteria
    1 kpl lime
    1/4 tlsuolaa
    1/4 tlmustapippuria rouhittuna
    ripaus sokeria
  3. 3

    Paista pihvejä grillissä tai pannulla 2–3 minuuttia molemmilta puolilta, mausta suolalla. Tarjoa persikkasalsan kanssa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 tl suolaa, 1 kpl ruukku korianteria, ripaus sokeria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Anne, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
9.5.2022
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä