Ota pihvit huoneenlämpöön 30 minuuttia ennen grillaamista.
Huuhtele persikat, poista kivet ja kuutioi persikat. Huuhtele ja hienonna sipuli. Kuori ja hienonna valkosipuli. Huuhtele ja halkaise chili, poista siemenet ja hienonna chili. Hienonna korianteri ja purista limen mehu. Sekoita salsan ainekset kulhossa.
Paista pihvejä grillissä tai pannulla 2–3 minuuttia molemmilta puolilta. Tarjoa persikkasalsan kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
210
881
7,3 g
2,5 g
10,3 g
9,3 g
3,0 g
23,3 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 kpl ruukku korianteria,
ripaus sokeria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli