Grillikastike possulle - Yhteishyvä

Grillikastike possulle

???
Kappaleita
1
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1/2 dl
Colajuomaa
1/2 dl
(chili) ketsuppia
1 tl
Mietoa chilijauhetta
2 tl
Sinappia
2 - 3 kpl
Valkosipulin kynttä halutessasi
1/2 tl
Suolaa
1 rkl
Öljyä

Näin teet

1

Tämä annos riittää noin puolelle kilolle possunlihaa eli kokonaiselle porsaan sisäfileelle, ulkofileepihveille tai kyljyksille. Jos kypsennät porsaan paahtokylkeä, sitä kannattaa ensin keittää lähes tunti suolalla maustetussa vedessä. Grillissä lihalle annetaan vain maukas ja rapea pinta. Sekoita kastikkeen aineet ja kääntele siinä grillattavat lihat. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti ja grillaa sitten. Voit voidella grillattavia ruokia kastikkeella muutaman kerran kypsymisen aikana.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.5.2007
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa