Grillikastike possulle | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Grillikastike possulle

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1/2 dl
Colajuomaa
1/2 dl
(chili) ketsuppia
1 tl
Mietoa chilijauhetta
2 tl
Sinappia
2 - 3 kpl
Valkosipulin kynttä halutessasi
1/2 tl
Suolaa
1 rkl
Öljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Tämä annos riittää noin puolelle kilolle possunlihaa eli kokonaiselle porsaan sisäfileelle, ulkofileepihveille tai kyljyksille. Jos kypsennät porsaan paahtokylkeä, sitä kannattaa ensin keittää lähes tunti suolalla maustetussa vedessä. Grillissä lihalle annetaan vain maukas ja rapea pinta. Sekoita kastikkeen aineet ja kääntele siinä grillattavat lihat. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti ja grillaa sitten. Voit voidella grillattavia ruokia kastikkeella muutaman kerran kypsymisen aikana.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.5.2007
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.