Grillikastike possulle

Arvostele resepti
1 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
1/2 dlcolajuomaa
1/2 dl(chili) ketsuppia
1 tlmietoa chilijauhetta
2 tlsinappia
2 - 3 kplvalkosipulin kynttä halutessasi
1/2 tlsuolaa
1 rklöljyä

Valmistus

  1. 1

    Tämä annos riittää noin puolelle kilolle possunlihaa eli kokonaiselle porsaan sisäfileelle, ulkofileepihveille tai kyljyksille. Jos kypsennät porsaan paahtokylkeä, sitä kannattaa ensin keittää lähes tunti suolalla maustetussa vedessä. Grillissä lihalle annetaan vain maukas ja rapea pinta. Sekoita kastikkeen aineet ja kääntele siinä grillattavat lihat. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti ja grillaa sitten. Voit voidella grillattavia ruokia kastikkeella muutaman kerran kypsymisen aikana.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä