Grillikastike possulle
15 min
1 Kappaletta
Ainekset
Valmistus
1
Tämä annos riittää noin puolelle kilolle possunlihaa eli kokonaiselle porsaan sisäfileelle, ulkofileepihveille tai kyljyksille. Jos kypsennät porsaan paahtokylkeä, sitä kannattaa ensin keittää lähes tunti suolalla maustetussa vedessä. Grillissä lihalle annetaan vain maukas ja rapea pinta. Sekoita kastikkeen aineet ja kääntele siinä grillattavat lihat. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti ja grillaa sitten. Voit voidella grillattavia ruokia kastikkeella muutaman kerran kypsymisen aikana.
Lisää aiheesta
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.5.2007
|Muokattu: 5.2.2021
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.