Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillipihvit

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Grillaa pihvit kuumassa grillissä.

Ainekset

1 kg
Pihvihärän ulkofileetä makurasvalla
1 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Nosta filee huoneenlämpöön puolisen tuntia ennen kypsentämistä.

Leikkaa fileestä kuusi pihviä. Leikkaa pihveissä olevaan rasvaan muutama viilto, jotta pihvit pysyvät suorana paistettaessa.

Säästä pihveihin näkyvä rasva, joka antaa lihalle makua paistettaessa. Nuiji pihvit kevyesti.

Grillaa pihvit kuumassa grillissä. Mausta suolalla ja pippurilla. Voit poistaa makurasvan ennen tarjoilua tai vasta lautasella.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 28.7.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.