Sulata taikinaa tunti huoneenlämmössä.
Kuumenna grilli. Halkaise persikat, poista kivet tai valuta säilykepersikat. Leikkaa viipaleiksi. Yhdistä kulhossa persikka, vadelmat, sokeri, rasva ja jauhot.
Sivele foliovuoan pohjalle öljyä. Painele piirakkapohja vuokaan. Laita täyte pohjan päälle.
Aseta toinen kertakäyttövuoista ylösalaisin ritilälle kuumaan grilliin. Nosta piirakkavuoka sen päälle. Kypsennä kannen alla 45–60 minuuttia. Tarjoile vaniljajäätelön kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
115
482
4,4 g
0,9 g
17,6 g
16,4 g
0,9 g
0,4 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(380 g) makeaa piirakkataikinaa (pyöreä),
Pyöreää foliovuokaa,
Vaniljajäätelöä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli