Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillipiirakka

Fork and knife
7 Annosta
Fork and knife
7 Annosta
Päästä uuni kesälomalle ja valmista jälkiruokapiirakka grillissä.

Ainekset

(380 g) makeaa piirakkataikinaa (pyöreä)
500 g
Persikoita tai 1 prk (820/470 g) persikanpuolikkaita sokeriliemessä
1 kpl
(125 g) pakastevadelmia
3 rkl
Fariinisokeria
2 rkl
Margariinia
1 rkl
Perunajauhoja
1 rkl
Öljyä

Lisäksi

2 kpl
Pyöreää foliovuokaa
Vaniljajäätelöä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata taikinaa tunti huoneenlämmössä.

Kuumenna grilli. Halkaise persikat, poista kivet tai valuta säilykepersikat. Leikkaa viipaleiksi. Yhdistä kulhossa persikka, vadelmat, sokeri, rasva ja jauhot.

Sivele foliovuoan pohjalle öljyä. Painele piirakkapohja vuokaan. Laita täyte pohjan päälle.

Aseta toinen kertakäyttövuoista ylösalaisin ritilälle kuumaan grilliin. Nosta piirakkavuoka sen päälle. Kypsennä kannen alla 45–60 minuuttia. Tarjoile vaniljajäätelön kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Mikko Hannula
Julkaistu: 26.5.2017
|
Muokattu: 6.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

115

482

4,4 g

0,9 g

17,6 g

16,4 g

0,9 g

0,4 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

(380 g) makeaa piirakkataikinaa (pyöreä),

Pyöreää foliovuokaa,

Vaniljajäätelöä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli