Halloumi-kikhernesalaatti

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
125 ghalloumijuustoa
1 kpl(425 / 265g) säilykekikherneitä
1 dlaurinkokuivattuja tomaattikuutioita
50 grucolaa

Kastike:

1 kplvalkosipulinkynsi
4 rkloliiviöljyä
2 rklbalsamiviinietikkaa
2 tlhunajaa
1/2 tlsambal oelek-maustetahnaa

Valmistus

  1. 1

    Viipaloi halloumi. Valuta liemi säilykkeistä. Sekoita kikherneet ja tomaatit rucolan kanssa. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi kastiketta varten. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää salaattiin. Asettele salaattia lautasille. Grillaa juusto kullanruskeaksi. Nostele halloumiviipaleet salaatin päälle. Tarjoa grillipihvin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025