Halloumi-kikhernesalaatti
4 Annosta
|| MunatonGluteeniton
Nappaa talteen!
| 125 g | halloumijuustoa |
| 1 kpl | (425 / 265g) säilykekikherneitä |
| 1 dl | aurinkokuivattuja tomaattikuutioita |
| 50 g | rucolaa |
| Kastike: | |
|---|---|
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 4 rkl | oliiviöljyä |
| 2 rkl | balsamiviinietikkaa |
| 2 tl | hunajaa |
| 1/2 tl | sambal oelek-maustetahnaa |
- 1.
Viipaloi halloumi. Valuta liemi säilykkeistä. Sekoita kikherneet ja tomaatit rucolan kanssa. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi kastiketta varten. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää salaattiin. Asettele salaattia lautasille. Grillaa juusto kullanruskeaksi. Nostele halloumiviipaleet salaatin päälle. Tarjoa grillipihvin kanssa.
Halloumi-kikhernesalaatti
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 125 g | halloumijuustoa |
| 1 kpl | (425 / 265g) säilykekikherneitä |
| 1 dl | aurinkokuivattuja tomaattikuutioita |
| 50 g | rucolaa |
Kastike: | |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 4 rkl | oliiviöljyä |
| 2 rkl | balsamiviinietikkaa |
| 2 tl | hunajaa |
| 1/2 tl | sambal oelek-maustetahnaa |
Valmistus
- 1
Viipaloi halloumi. Valuta liemi säilykkeistä. Sekoita kikherneet ja tomaatit rucolan kanssa. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi kastiketta varten. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää salaattiin. Asettele salaattia lautasille. Grillaa juusto kullanruskeaksi. Nostele halloumiviipaleet salaatin päälle. Tarjoa grillipihvin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























