Halloumi-kikhernesalaatti - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Halloumi-kikhernesalaatti

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

125 g
Halloumijuustoa
1 kpl
(425 / 265g) säilykekikherneitä
1 dl
Aurinkokuivattuja tomaattikuutioita
50 g
Rucolaa

KASTIKE:

1 kpl
Valkosipulinkynsi
4 rkl
Oliiviöljyä
2 rkl
Balsamiviinietikkaa
2 tl
Hunajaa
1/2 tl
Sambal oelek-maustetahnaa

Näin teet

1

Viipaloi halloumi. Valuta liemi säilykkeistä. Sekoita kikherneet ja tomaatit rucolan kanssa. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi kastiketta varten. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää salaattiin. Asettele salaattia lautasille. Grillaa juusto kullanruskeaksi. Nostele halloumiviipaleet salaatin päälle. Tarjoa grillipihvin kanssa.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
SOK
Julkaistu: 25.7.2012
Muokattu: 15.5.2019