Halloumi-kikhernesalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Halloumi-kikhernesalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

125 g
Halloumijuustoa
1 kpl
(425 / 265g) säilykekikherneitä
1 dl
Aurinkokuivattuja tomaattikuutioita
50 g
Rucolaa

kastike:

1 kpl
Valkosipulinkynsi
4 rkl
Oliiviöljyä
2 rkl
Balsamiviinietikkaa
2 tl
Hunajaa
1/2 tl
Sambal oelek-maustetahnaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Viipaloi halloumi. Valuta liemi säilykkeistä. Sekoita kikherneet ja tomaatit rucolan kanssa. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi kastiketta varten. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää salaattiin. Asettele salaattia lautasille. Grillaa juusto kullanruskeaksi. Nostele halloumiviipaleet salaatin päälle. Tarjoa grillipihvin kanssa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 25.7.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.