Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa

Bolognese

1 kpl(250 g) härkäpapuvalmistetta (härkis)
1 kpltomaatti-chilipastakastiketta
2 - 3 rklsilputtua tuoretta basilikaa
1 dlkivettömiä oliiveja
100 gmozzarellaa tai fetajuustoa
rucolaa tai tuoretta basilikaa

Lisäksi

4 - 6 kplohutta rieskaa tai pieniä vehnätortilloja

Valmistus

  1. 1

    Valmista bolognese. Kuumenna valmis pastakastike ja lisää härkäpapuvalmiste kastikkeen joukkoon. Anna kiehahtaa.
    Kuumenna uuni 225-asteeseen. Aseta rieskat leivinpaperin päälle uunipellille.
    Levitä Härkisbolognesea rieskoille. Ripottele rieskoille oliiveja. Viipaloi mozzarella ja pane jokaiselle rieskalle viipale juustoa. Halutessasi voit käyttää fetajuustoa.
    Paista uunissa noin 8 minuuttia. Lisää päälle rucolaa tai basilikasilpua.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 paketti (250 g) härkäpapuvalmistetta (härkis), Rucolaa tai tuoretta basilikaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Tiina Rantanen
Kuvat:
Tiina Rantanen
19.7.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä