Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Härkisrieskaset

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

Bolognese

1 kpl
(250 g) härkäpapuvalmistetta (härkis)
1 kpl
Tomaatti-chilipastakastiketta
2 - 3 rkl
Silputtua tuoretta basilikaa
1 dl
Kivettömiä oliiveja
100 g
Mozzarellaa tai fetajuustoa
Rucolaa tai tuoretta basilikaa

Lisäksi

4 - 6 kpl
Ohutta rieskaa tai pieniä vehnätortilloja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista bolognese. Kuumenna valmis pastakastike ja lisää härkäpapuvalmiste kastikkeen joukkoon. Anna kiehahtaa.
Kuumenna uuni 225-asteeseen. Aseta rieskat leivinpaperin päälle uunipellille.
Levitä Härkisbolognesea rieskoille. Ripottele rieskoille oliiveja. Viipaloi mozzarella ja pane jokaiselle rieskalle viipale juustoa. Halutessasi voit käyttää fetajuustoa.
Paista uunissa noin 8 minuuttia. Lisää päälle rucolaa tai basilikasilpua.

Miltä maistui?
Resepti:
Tiina Rantanen
Kuvat:
Tiina Rantanen
Julkaistu: 24.8.2016
|
Muokattu: 19.7.2018

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

323

1351

8,0 g

3,8 g

47,0 g

0,8 g

4,3 g

12,3 g

1,9 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 paketti (250 g) härkäpapuvalmistetta (härkis),

Rucolaa tai tuoretta basilikaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli