Haudutettu kuha | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Haudutettu kuha

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
Kuhaa fileenä (pakaste)
1/2 kpl
Sitruunaa
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria rouheena
2 kpl
Porkkanaa
2 kpl
Sellerinvartta
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1/2 rkl
Öljyä
1/2 tl
Rosmariinia
1/2 tl
Timjamia
1/2 tl
Meiramia
3 dl
Valkoviiniä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata kala ja poista ruodot. Pese sitruuna huolellisesti. Raasta puolikkaasta sitruunasta kuori, ja purista mehu. Mausta kalafileet suolalla ja mustapippurilla, marinoi hetki sitruunamehussa ja lisää joukkoon myös raastettu sitruunankuori. Kuori ja paloittele porkkanat. Huuhtele sellerinvarret ja kuutioi ne. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota kasviksia ja yrttejä hetki. Lisää kalafileet, kaada viini pannulle ja hauduta noin 10 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.2.2007
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.