Hedelmäkiisseli

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 1/2 dlmangososetta (lastenruoka)
5 dlvettä
1 dlsokeria
5 dlpuristettua appelsiininmehua
4 rklperunajauhoja

Lisäksi

esim. kiiviä, mangoa, cantaloupe-melonia

Valmistus

  1. 1

    Sekoita kattilassa mangosose, vesi, sokeri ja puristettu appelsiinimehu. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää vesitilkkaan sekoitetut perunajauhot. Sekoita ja anna kiehahtaa. Anna jäähtyä.

    Leikkaa tuoreista hedelmistä viipaleita tai palloraudalla palloja. Lisää hedelmäpalat jäähtyneeseen kiisseliin.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025