Halkaise meloni ja poista siemenet kotineen. Kuori meloninpuolikkaat ja kuutioi malto.Huuhdo ja halkaise mansikat. Valuta ja paloittele aprikoosit. Nosta hedelmät kylmään.Kaada aprikoosiliemi kattilaan. Lisää hyytelösokeri. Keitä pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta mintulla sekä sitruunamehulla. Jäähdytä hiukan.Asettele hedelmät ja marjat kauniisti kerroksittain tarjoiluastiaan ja valele joka kerros sokeriliemellä. Murenna päälle roseepippureita ja jäähdytä tarjoamiseen asti.Jos et pidä mintun mausta, voit maustaa hedelmät myös inkiväärillä. Tarjoa jälkiruoan lisänä valmista vaniljakastiketta, johon olet sekoittanut hiukan kermavaahtoa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.