Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hedelmämaan jälkiruokasalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Verkko- tai hunajameloni
1 kpl
(400 g) säilöttyjä aprikooseja sokeriliemessä
1/2 l
Mansikoita

Päälle:

1 kpl
Aprikoositölkin liemi
1 dl
Hyytelösokeria
1 rkl
Tuoretta tai 1 tl kuivattua minttua
2 rkl
Sitruunamehua
1 rkl
Roseepippureita rouhittuna

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Halkaise meloni ja poista siemenet kotineen. Kuori meloninpuolikkaat ja kuutioi malto.Huuhdo ja halkaise mansikat. Valuta ja paloittele aprikoosit. Nosta hedelmät kylmään.Kaada aprikoosiliemi kattilaan. Lisää hyytelösokeri. Keitä pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta mintulla sekä sitruunamehulla. Jäähdytä hiukan.Asettele hedelmät ja marjat kauniisti kerroksittain tarjoiluastiaan ja valele joka kerros sokeriliemellä. Murenna päälle roseepippureita ja jäähdytä tarjoamiseen asti.Jos et pidä mintun mausta, voit maustaa hedelmät myös inkiväärillä. Tarjoa jälkiruoan lisänä valmista vaniljakastiketta, johon olet sekoittanut hiukan kermavaahtoa.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 7.12.2004
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.