Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hedelmäsalsa

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Sitrushedelmistä valmistuu pirteä salsakastike. Käytä salsaan hunajapomeloa tai greippiä. Tarjoa salsaa esimerkiksi kasvispihvien, katkarapujen tai broilerileikkeiden lisukkeena.

Ainekset

1 kpl
Hunajapomelo tai greippi
1 kpl
Mango
1 kpl
Pieni sipuli
1/2 - 1 kpl
Punaista chiliä
2 tl
Öljyä
Suolaa
Pippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori pomelo tai greippi veitsellä ja irrota lohkot kalvojen välistä. Paloittele. Kuori ja kuutioi mango. Silppua sipuli ja chili.

1 kpl
Hunajapomelo tai greippi
1 kpl
Mango
1 kpl
Pieni sipuli
1/2 - 1 kpl
Punaista chiliä
2

Sekoita ainekset keskenään, lisää öljy ja mausta salsa.

Pippuria
Suolaa
2 tl
Öljyä
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.1.2016
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

72

304

2,8 g

0,3 g

10,0 g

10,0 g

2,3 g

1,0 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Punaista chiliä,

Suolaa,

Pippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli