Helpot lihapullahodarit

Arvostele resepti
6 Annosta

15 min

Lihapullahodari on superhelppo valmistaa! Lado lihapullat ja kasvikset porkkanasämpylän väliin ja kääräise paperiin. Nappaa välipalaksi tai evääksi harrastukseen.

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
300 g(1 pkt) lihapullia
100 gsulatejuustoa (pehmeää)
3 rklkurkkusalaattia
1/3 kplkurkkua
1 kplsuippopaprika
240 g(1 ps) kaura-porkkana minileipiä (vaasan snäkki)

Valmistus

  1. 1

    Lämmitä lihapullia kulhossa mikrossa täydellä teholla 1–2 minuuttia. Halutessasi voit puolittaa lihapullat.

    MääräAinesosa
    300 g(1 pkt) lihapullia
  2. 2

    Lusikoi sulatejuusto pieneen kulhoon ja sekoita joukkoon kurkkusalaatti. Huuhtele ja viipaloi kurkku ja paprika.

    MääräAinesosa
    1 kplsuippopaprika
    1/3 kplkurkkua
    100 gsulatejuustoa (pehmeää)
    3 rklkurkkusalaattia
  3. 3

    Avaa leivät ja levitä juustoseos pohjapaloille. Lisää lihapullat ja kasvikset. Laita leipien kannet paikoilleen.

    MääräAinesosa
    240 g(1 ps) kaura-porkkana minileipiä (vaasan snäkki)

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Kaisa Jouhki
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
5.3.2019
|
Päivitetty: 29.9.2025

Samankaltaisia reseptejä