Helpot lihapullahodarit
15 min
6 Annosta
Lihapullahodari on superhelppo valmistaa! Lado lihapullat ja kasvikset porkkanasämpylän väliin ja kääräise paperiin. Nappaa välipalaksi tai evääksi harrastukseen.
Ainekset
Valmistus
1
Lämmitä lihapullia kulhossa mikrossa täydellä teholla 1–2 minuuttia. Halutessasi voit puolittaa lihapullat.
300 g
(1 pkt) lihapullia
2
Lusikoi sulatejuusto pieneen kulhoon ja sekoita joukkoon kurkkusalaatti. Huuhtele ja viipaloi kurkku ja paprika.
1 kpl
suippopaprika
1/3 kpl
kurkkua
100 g
sulatejuustoa (pehmeää)
3 rkl
kurkkusalaattia
3
Avaa leivät ja levitä juustoseos pohjapaloille. Lisää lihapullat ja kasvikset. Laita leipien kannet paikoilleen.
240 g
(1 ps) kaura-porkkana minileipiä (Vaasan Snäkki)
Lisää aiheesta
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Kaisa Jouhki
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 5.3.2019
|Muokattu: 26.4.2022
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
273
1144
13,5 g
5,5 g
24,0 g
5,5 g
2,5 g
12,3 g
1,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli