Helppo broilerikeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Helppo broilerikeitto

Helppo broilerikeitto

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta
Helppo broilerikeitto on oiva arkiruoka.

Ainekset

1 kpl
Sipuli
3 kpl
Perunaa
1 kpl
Porkkana
Puolikas paprika
200 g
Parsakaalia
1 rkl
Öljyä
400 g
Broilerin jauhelihaa
1 tl
Currya
1 tl
Suolaa
1 1/5 l
Vettä
2 dl
Itämaisella currylla maustettua ranskankermaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja paloittele perunat ja porkkana. Pese paprika, poista siemenet ja paloittele se. Pese parsakaali ja irrota siitä kukinnot ja hieman vartta. Kuumenna öljy padassa. Paista kevyesti broilerin jauheliha ja hienonnettu sipuli. Lisää curry ja suola. Kaada vesi joukkoon ja lisää perunat ja porkkanat. Keitä noin 5 minuuttia. Lisää paprikanpalat ja parsakaali. Keitä, kunnes kasvikset ovat lähes pehmeitä. Lisää maustettu ranskankerma. Kuumenna ja tarjoile.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.3.2006
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.