Helppo hedelmäpiiras | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Helppo hedelmäpiiras

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Palaa
Fork and knife
8 Palaa

Ainekset

1 kpl
(425/312 g) säilykepäärynää
1 kpl
(425/312 g) säilykeaprikoosia
2 dl
Kermaviiliä
2 kpl
Kananmunaa
2 tl
Vaniljasokeria
3 rkl
Fariini- tai kidesokeria

pohja

1 kpl
(400 g) pakastemurotaikinaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Painele sulanut murotaikina voideltuun uunivuokaan. Asettele taikinan päälle valutetut päärynä- ja aprikoosipalat ja sekoita keskenään kermaviili, kananmunat, vaniljasokeri ja fariinisokeri. Kaada kermaviiliseos säilykehedelmien päälle.Paista piirakkaa uunissa 200 asteessa noin 35 minuuttia. Tarjoile lämpimänä esimerkiksi jäätelön kanssa.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 28.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.