Helppo hedelmäpiiras
8 Palaa
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | (425/312 g) säilykepäärynää |
| 1 kpl | (425/312 g) säilykeaprikoosia |
| 2 dl | kermaviiliä |
| 2 kpl | kananmunaa |
| 2 tl | vaniljasokeria |
| 3 rkl | fariini- tai kidesokeria |
| Pohja | |
|---|---|
| 1 kpl | (400 g) pakastemurotaikinaa |
- 1.
Painele sulanut murotaikina voideltuun uunivuokaan. Asettele taikinan päälle valutetut päärynä- ja aprikoosipalat ja sekoita keskenään kermaviili, kananmunat, vaniljasokeri ja fariinisokeri. Kaada kermaviiliseos säilykehedelmien päälle.Paista piirakkaa uunissa 200 asteessa noin 35 minuuttia. Tarjoile lämpimänä esimerkiksi jäätelön kanssa.
Helppo hedelmäpiiras
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | (425/312 g) säilykepäärynää |
| 1 kpl | (425/312 g) säilykeaprikoosia |
| 2 dl | kermaviiliä |
| 2 kpl | kananmunaa |
| 2 tl | vaniljasokeria |
| 3 rkl | fariini- tai kidesokeria |
Pohja | |
| 1 kpl | (400 g) pakastemurotaikinaa |
Valmistus
- 1
Painele sulanut murotaikina voideltuun uunivuokaan. Asettele taikinan päälle valutetut päärynä- ja aprikoosipalat ja sekoita keskenään kermaviili, kananmunat, vaniljasokeri ja fariinisokeri. Kaada kermaviiliseos säilykehedelmien päälle.Paista piirakkaa uunissa 200 asteessa noin 35 minuuttia. Tarjoile lämpimänä esimerkiksi jäätelön kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























