Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helppo lohipasta

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Kokkaa supernopea lohipasta mehukkaasta säilykelohesta. Sillä aikaa kun pasta kiehuu, pyöräytät paistinpannulla sitruunaisen lohikastikkeen, joka saa lisäterää chilistä.

Ainekset

400 g
Pastaa
2 kpl
(à 150/105 g) säilykelohta
3 kpl
Valkosipulinkynttä
2 kpl
punasipulia
1 kpl
punainen chili
1 kpl
sitruuna
2 rkl
oliiviöljyä
1 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria rouhittuna

Lisäksi

1 kpl
(ruukku) persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Laita pasta kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada säilykelohi siivilään valumaan. Kuori ja suikaloi valkosipulit ja sipulit. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna chili. Pese sitruuna, raasta kuoren keltainen osa ja purista mehu pieneen astiaan.

400 g
Pastaa
2 kpl
(à 150/105 g) säilykelohta
3 kpl
Valkosipulinkynttä
2 kpl
punasipulia
1 kpl
punainen chili
1 kpl
sitruuna
2

Kuumenna öljy pannulla, paista sipuleita ja chiliä öljyssä keskilämmöllä, kunnes sipuli pehmenee. Lisää lohi paloina sekä sitruunan kuori ja mehu. Paista vielä hetki ja mausta suolalla ja pippurilla.

2 rkl
oliiviöljyä
1 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria rouhittuna
3

Valuta kypsä pasta siivilässä ja ota samalla noin 1 dl keitinvettä talteen. Lisää pasta ja ½ dl keitinvettä pannulle, lämmitä hetki ja lisää tarvittaessa tilkka keitinvettä. Koristele ruoka hienonnetulla persiljalla ja tarjoa heti.

1 kpl
(ruukku) persiljaa
Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Anna Huovinen
Julkaistu: 27.12.2004
|
Muokattu: 8.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.