Laita pasta kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada säilykelohi siivilään valumaan. Kuori ja suikaloi valkosipulit ja sipulit. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna chili. Pese sitruuna, raasta kuoren keltainen osa ja purista mehu pieneen astiaan.
Kuumenna öljy pannulla, paista sipuleita ja chiliä öljyssä keskilämmöllä, kunnes sipuli pehmenee. Lisää lohi paloina sekä sitruunan kuori ja mehu. Paista vielä hetki ja mausta suolalla ja pippurilla.
Valuta kypsä pasta siivilässä ja ota samalla noin 1 dl keitinvettä talteen. Lisää pasta ja ½ dl keitinvettä pannulle, lämmitä hetki ja lisää tarvittaessa tilkka keitinvettä. Koristele ruoka hienonnetulla persiljalla ja tarjoa heti.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.