
Helppo mustikkapiirakka
Ainekset
Valmistus
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet. Sulata margariini.
Sekoita kuivat aineet, sula margariini ja maito vaahdon joukkoon vuorotellen. Sekoita kevyesti tasaiseksi taikinaksi.
Vuoraa leivinpaperilla noin 25 x 35 cm:n kokoinen uunivuoka. Sekoita puolet mustikoista taikinan joukkoon ja valuta taikina tasaisesti vuoan pohjalle. Ripottele pinnalle loput mustikat.
Kypsennä piirakkaa 200 asteessa uunin alatasolla 35-40 minuuttia. Anna jäähtyä hetken aikaa ennen vuoan irrottamista.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
472
1977
19,2 g
7,0 g
64,2 g
30,1 g
2,3 g
9,1 g
0,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli